17 thoughts on “Vätsärin vaellus kesällä 2019

  1. Hyvä ja kiinnostava vaellus video. Katsoin alusta loppuun nyt yhden aikaan yöllä, vaikka aamulla on herätys 05:30. Kiitos!

  2. Oon käyny parina talvena vissii siin pakanajoen kämpällä jos se on semmone punane, ku en oo iha varma mut kato tiiän to paikan mist lähit vaeltaa ja hyvä video

  3. Katsoin uudemman kerran videota. On hieno , hyvä kuva , sinä osaat kuvata  / näyttää hienoa suomen luontoa !!  Hienoa !

  4. On kyllä herkkua! Nyt jotenkin hieman viipyilevämpää ediointia ja parempi näin, antaa hetkelle enemmän tilaa. Kameran ja putken käyttö mainiota, parempaan suuntaan vaan menee. Monet puhuu ja sanoo tekevänsä kaikenlaista, mutta toiset tekee intohimolla ja tinkimättömällä draivilla ja tässä tulos. Paljon riittää puhetta, mutte tekijöille ois enemmän tarvetta. Kiitos tästä taas!

  5. Sakee vähän oli ilma videolla, mutta hyvä ja rauhallinen luonto ja lepposa tunnelma välittyi hienosti tänne kotisohvan nurkkaan. Hienosti toteutettu video taas kerran. Kiitos vaeltajagurulle mahtavasta erämaa videosta.

  6. Kiitokset taas hienosta videosta !! Tuli mieleen yhtäkkiä, että sulla oli jossain videossa Varustelekan ruskeat nahkamaiharit, mutta en ole niitä sen yhden videon jälkeen bongannut. Hajosivatko vai olivatko jotenkin muuten huonot vai vaan jääneet käyttämättä ?

  7. Ali, thanks for the subtitles. I watch your your videos even if there are not any. Love the videos. Keep them coming. Much thanks from the USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *